DigiRay: 5 oraşe şi numărătoarea continuă - digiray.ro
Despre Digiray

Contact / Orar Centre

“DigiRay vrea să ducă CBCT-ul dentar cât mai aproape de practicieni, să spargă bariera dintre tehnologie și medici.  În momentul de față, dacă un medic vrea să vadă un CBCT, are nevoie de un computer performant în cabinet, cu o placă grafică la fel de performantă, care să citească un CD sau sa descarce pe hard-disk-ul propriu volume mari de date. Problema este că această operațiune necesită o conexiune foarte bună la internet si destul  de mult timp pierdut în fața calculatorului, iar cabinetele stomatologice din România trăiesc din rulajul mare de pacienți.

Asta îi împiedică pe medici să stea o jumătate de oră sau o oră pe un caz înainte să înceapă tratamentul, să facă un plan și o diagnosticare corectă. Noi vrem să ușurăm munca lor în diagnosticare și planificare prin prelucrarea datelor și a imaginilor si crearea unor canale profesionale si sigure de comunicare a acestor date cu medicii, astfel încât să le oferim rapid toate detaliile și informațiile de care au nevoie”, spune Cristian Pop, director medical la DigiRay.

DigiRay se îndreaptă către medicii pasionați, care vor să-și crească rata de succes în tratamentele stomatologice și cărora le pasă de urmările tratamentelor în timp. Pentru că rata de succes se îmbunătățește nu doar cu experiență și cunoștințe, ci și cu o conectare permanentă la tehnologie și informații noi.

“Direcția în care evoluează radiologia maxilo-facială este trecerea de la partea de diagnosticare la planificarea tratamentului. Facilitând diagnosticarea rapidă, prelucrând imaginile și oferindu-le cazul cu toate detaliile lui, am reușit, într-un timp foarte scurt, să creștem numărul medicilor care ne-au solicitat serviciile”, explică directorul medical.

Această evoluție se datorează, în mare parte, personalului DigiRay, specialiști formați la cursuri în străinătate, organizate alături de speakeri internaționali.

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.
Mai Mult...