Campania DigiRay – dROOT (mobile & PC) - digiray.ro
Despre Digiray

Contact / Orar Centre

Daca sunteti utilizator al aplicatiei de imagistica DigiRay, veti avea posibilitatea de a testa versiunea Full a programului de management dROOT, in perioada 1-15 Martie 2018. Pe langa functia de evidenta pacienti si imagistica, deja disponibila in contul dvs, veti putea experimenta uneltele administrative oferite de programul dROOT: programari pacienti, documentare clinica, statistici financiare, planuri de tratament in format 3D.

Upgrade-ul se va face automat in perioada 1-15 Martie 2018. Veti putea accesa aplicatia DigiRay cu noile unelte de management dROOT, in conditiile in care aveti deja un cont creat, in care va puteti loga cu datele dvs. de acces.

Daca nu aveti inca un cont creat in aplicatia DigiRay, va indemnam sa completati formularul de inscriere, pe care il gasiti aici, dupa care veti primi datele de acces in cel mai scurt timp.

aplicatie mobila digiray

Ca sa beneficiati in continuare de avantajele sistemului de management stomatologic dROOT, dupa terminarea perioadei de testare gratuita, trebuie sa completati o cerere pentru un demo Online si sa semnati un contract de colaborare cu firma dROOT.

Comunicarea dROOT si aplicatia DigiRay este realizata in asa fel incat nu trebuie sa faceti nimic in plus, va inregistrati in contul dvs. DigiRay si vi se deschide o lume a administrarii Online!

Pentru mai multe detalii legate de campanie, sau pentru suport tehnic, va incurajam sa ne contactati la:

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.
Mai Mult...