Radiografie dentara Cluj - digiray.ro
Radiografie dentara Cluj

Contact / Orar Centre

Radiografia dentara este solicitata de catre medicul dentist pentru vizualizarea unor posibile afectiuni ale dintilor si tesuturilor inconjuratoare. Acestea NU pot fi diagnosticate fara o astfel de investigatie. Radiografiile dentare sunt eliberate atat pe film radiologic, cat si in format digital, prin e-mail sau pe CD.

Cum arata o radiografie dentara?
O radiografie dentara arata ca negativul unei fotografii. Cu alb sunt redate structurile mai dense (structuri radio-opace), cu tonuri gri sunt redate tesuturile de densitate mai mica, iar cu negru e redata lipsa de substanta dentara sau osoasa (structurile radiotransparente).

radiografie dentara cluj

Care sunt radiografiile dentare cele mai importante?
Cele mai utilizate radiografii in medicina dentara sunt: radiografia panoramica, radiografia retroalveolara, bitewing, statusul bi-maxilar, teleradiografia de profil si tomografia computerizata (CBCT). Pentru a citi mai multe informatii despre fiecare tip de radiografie in parte, iti recomandam sa intri pe: https://digiray.ro/pentru-pacienti/despre-tipurile-de-radiografii-dentare.html

Pentru efectuarea acestor radiografii dentare in Cluj-Napoca, va asteptam la centrele DigiRay din:
•    str. Observatorului 1-3, Zorilor;
•    str, Primaverii nr. 2, Manastur.

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.
Mai Mult...