CBCT - digiray.ro
Servicii

Contact / Orar Centre

Tomografia computerizata cu fascicul conic (CBCT) ofera imagini volumetrice 3D de inalta rezolutie, utilizate in planificarea implanturilor dentare, in ortodontie, chirurgie maxilo-faciala si endodontie, permitand o analiza mai precisa a structurilor osoase și a tesuturilor dentare. Claritatea unei scanari CBCT este comparabila cu scanarea CT medicala, insa avantajul este ca utilizeaza o doza de radiatie mult mai mica, iar detaliile structurilor si orientarea radacinilor dintelui / dintilor este mai mare. Pacientul dumneavoastra este pozitionat in picioare sau așezat pe un scaun, iar timpul unei scanari dentare CBCT este de doar 11 secunde.

CBCT

In timp ce radiografiile dentare tipice 2D se concentreaza pe o zona mica pentru a produce imagini plane, imaginile de scanare 3D ofera solutia completa ce permite planificare mai eficienta a tratamentelor dentare sau chirurgicale. Imaginile 3D ale pacientului sunt stocate digital pentru a facilita accesul lor de catre medici.

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.
Mai Mult...