Ghiduri chirurgicale - digiray.ro
Servicii

Contact / Orar Centre

Insertia ghidata a implanturilor dentare asigura inalta acuratete de frezare si plasare a implantului in osul alveolar conform criteriilor estetice stabilite anterior printr-un wax-up digital.

De asemenea, chirurgia ghidata ofera siguranta si predictibilitate manoperei chirurgicale, care se realizeaza minim-invaziv, eliminand durerea si inflamatia post-operatorie.

ghid chirurgical

Avantajele chirurgiei ghidate:
- durerea postoperatorie, edemul si timpul de vindecare sunt reduse semnificativ cu ajutorul insertiei minim invazive a implantului;
- prin chirurgia ghidata protetic se ajunge la rezultate estetice naturale evitand surprizele neplacute din momentul restaurarii protetice;
- se evita riscurile de leziuni a elementelor anatomice invecinate din cauza erorilor din timpul interventiei;
- ofera comfort pacientului prin timp chirurgical redus.

Pentru mai multe detalii legate de workflow si pasii de urmat in vederea realizarii unui ghid chirurgical pentru pacientul dvs. puteti sa accesati urmatorul link: https://www.digilab.ro/servicii-planificare-tratament/chirurgie-ghidata/ sau sa contactati unul din tehnicienii nostri dentari:
tel: 0758.033.376
e-mail: laborator@digiray.ro

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii.
Mai Mult...